| The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jeff Hardy Admin-Giga Master
| Konu: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) C.tesi Şub. 13, 2010 10:07 pm | |
| Saat:4:10Gün Pazar Hakem:Jeff Hardy
Her İkisine De Başarılar | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Paz Şub. 14, 2010 4:09 pm | |
| Dın Dın Dın Maç Başladı İki Tarafta Hiç Hamle Yapmazsa İkiside Elenir Ve Contenders ı Kazanan Money In The Bank Maçıyla Maçı Alır... | |
|
| |
Rey Mysterio MODERATÖR İNTERNATİONAL CHAMPİON
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Paz Şub. 14, 2010 9:31 pm | |
| ve rey mysterio six one nine yapıp dışarı atar ve dışarda 10 saniye sayılsın die dua eder | |
|
| |
khali
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Paz Şub. 14, 2010 11:14 pm | |
| 619 Dan Sonra khali zor ringe gelir reyi kaldırır ve chokeslam yapar Neden Yazdım Çünkü(Gece Yarısından önce Yazdığımı ispatlamak için) | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:45 pm | |
| 2nizede Onay Sıra Reyde... | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:47 pm | |
| | |
|
| |
khali
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:49 pm | |
| Khali Rey'e Khali Bomb Yapar Rey Yerdedir Rey'i Dışarı Atar 10 Saniyenin Sayılması İçin Bekler | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:50 pm | |
| Onayyy Khali Yendi Yeni Şampiyon O Khali Sen 1 Dakika Bekle Senle Konuşma Yapıcam Der Ve Jeff Üstünü Giymeye Gider... | |
|
| |
khali
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:55 pm | |
| Evet Jeff Yanında Hakemle Gelir The Great Khali Yorulmuştur Jeff Money In The Bank Çantasını Gösterir Ve Hemen Khali Ye Vurmaya Başlar Khaliye Swanton Bomb Yapar Ve Spear La Dalar Khali Yerdedir İplere Asılı İken Six On Nine Yapar Ve Üstünden Atlıyarak Khali Resmen Ölmüş Gibi Yorgunlukla Dirilmeye Çalışırken Bir Sweet Chin Music İle Tuşa Gider Ve 1-2-3 Ve Jeff Kazanırr Money In The Bank Çantasıyla Yeni İnternacıonal Kemer Şampiyonu Jefff Hardyy!...
NOT:MONEY IN THE BANK ÇANTASI DEMEK İSTEDİĞİN ZAMAN ŞAMPİYONLA MAÇ YAPMAK DEMEK!....
JEFF RİNGDEN KAÇAR VE SÖLER KHALİ YE YAPMAK ZORUNDAYDIM DER!... | |
|
| |
khali
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 9:57 pm | |
| Khali Jeff'e Tam Bir Korkak Olduğunu Söyler Ve Haksız Yere Kemeri Kazandığını Söyler Rey'i Yerden Kaldırır İyimisin Diye Sorar | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 10:13 pm | |
| Jeff De KhaLiye Derki Ben Bu Kemeri Kazanmak İçin Shawn Mıchals La Maç Yaptım Ve Money In The Bank Çantasını Kazandım Ve Geldim Seni Güzelce Dövdüm Khali Bu Arada Rey e İyi Misin? Diye Sorman Saçma Adamı Yere Zaten Sen Soktun Der Ve Jeff KHALİ Nin Yanına Gelere Ve Kemeride Hakeme Vererek Yanındayım İşte Hadi Ne Yapabiliyorsan Yap Der..! | |
|
| |
khali
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 10:15 pm | |
| Khali jeffin yanına gelir jeffe sadece bakar ve gider | |
|
| |
| Konu: Geri: The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) Ptsi Şub. 15, 2010 10:18 pm | |
| Jeff Tauntunu Yaparak Rey E Sorar İyimisin Diye Rey e Derki Bu Kemeri Senin Hırsınla Aldım Der Ve İyileşmesini Umar Reyin... | |
|
| |
| The Great Khali Vs Rey Mysterıo (İNTERNACIONAL KEMER MAÇI) | |
|